Volgen, traceren & analyseren

Realtime Status

Wat is de status van uw wagenpark op dit moment?

De Analyze Direct Webserver geeft uw voertuigen weer op een kaart met informatie over de huidige positie, snelheid en status. Belangrijke meldingen en signalen van de status van uw voertuigen kunnen ook Real Time worden weergegeven. Eventueel zelfs via SMS of Email.

Business-waarde
Analyze Direct verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf  door het visualiseren van uw wagenpark.

Gebruik van de webserver van Analyze Direct zorgt ervoor dat uw voertuigen worden gebruikt volgens het bedrijfsbeleid. Het kunnen raadplegen van de  voertuig posities maakt het werken efficiënter en onnodig rijden wordt verminderd.

Onze klanten melden een aanzienlijk beter gebruik van de voertuigen en dat voertuigen nu worden gebruikt in lijn met het bedrijfsbeleid.

Hoe werkt het?
Uw wagenpark wordt Real Time  weergegeven op een kaart in een web browser. U kunt er ook voor  kiezen een specifiek voertuig te volgen en ook meer gedetailleerde informatie te zien over de huidige status. Als u meerdere gebruikers heeft van ons systeem kunt u ook kiezen voor meerdere weergaven met verschillende groepen van voertuigen.

Waarschuwingen van uw voertuigen worden ook getoond in de webbrowser, als een lijst van evenementen en markers op de kaart.

Meldingen met een Alert kunnen zaken zijn zoals snelheidsovertredingen, onverwachte bewegingen, brandstof diefstal of een SOS alarm.