Volgen, traceren & analyseren

Visuele Planning

Planning / Dispatch.
Hoeveel tijd spendeert u aan het vinden van het juiste voertuig voor een opdracht?
Analyze Direct helpt u snel de dichtstbijzijnde beschikbare auto te vinden voor een opdracht. Dit minimaliseert onnodig rijden en verlaagt de tijd om opdrachten te voltooien. Veel tijd wordt ook bespaard door een visuele keuze van het in te zetten voertuig, in plaats van intuïtief. Deze werkwijze is een stuk efficiënter dan bellen naar uw chauffeurs of het gissen naar voertuiglocaties.

Business-waarde 
Analyze Direct elimineert het giswerk en de telefoontjes die u anders moet maken om de meest geschikte chauffeur te vinden voor een opdracht. Het verkort de tijd die nodig is voor de planning en de kans om daadwerkelijk opdrachten te voltooien.

Uw klanttevredenheid wordt verhoogd als u antwoord kunt geven op vragen als “waar is mijn levering?”, “Wanneer zal de technicus aankomen?”.

De real-time weergave van uw voertuigen zorgt ervoor dat ze worden gebruikt volgens het bedrijfsbeleid. De positie van voertuigen is altijd bekend en uw voertuigen worden efficiënter gebruikt en overbodig rijden wordt stukken verminderd. Klanten die gebruik maken van de Analyze Direct Webserver geven besparingen aan tot wel 15%.

Klanten melden ook een aanzienlijk beter gebruik van de voertuigen en ook de inzetbaarheid stijgt als voertuigen meer worden gebruikt in lijn met de strategie en het beleid van de onderneming.
Meten is weten!!!

Hoe werkt het?
Uw voertuigen worden Real Time weergegeven op een kaart. Wanneer er een nieuwe opdracht komt, kunt U deze weer geven op de kaart met de voertuigen. U kunt vervolgens het meest geschikte voertuig voor de opdracht selecteren.