Volgen, traceren & analyseren

Voertuigtracking

auto realtimepositie cartracker camper
Weet u waar uw voertuigen zijn geweest en hoe ze worden gebruikt?
Met Analyze Direct kunt u Real Time kijken waar uw voertuigen nu zijn, of geweest zijn op een bepaalde tijd.
U zou een klacht kunnen krijgen over een dienst die niet is geleverd,  of dat een van uw vracht- of bestelwagens te hard gereden heeft in de nabijheid van een school.
Als u een beleid heeft dat uw voertuigen niet mogen worden gebruikt tijdens het weekend, kunt u gebruik maken van de Analyze Direct Webserver om te controleren of dit beleid wordt gevolgd.
Business-waarde
Klanten die al gebruik maken van ons systeem, rapporteren door de eenvoudige analyse van historische gegevens,  zowel besparingen op het brandstofverbruik en een betere klanttevredenheid. U kunt de bezetting van uw voertuigen optimaliseren en onnodige inactiviteit vermijden. U kunt ook direct antwoorden op vragen van klanten over uw diensten en maatregelen nemen voor verbeteringen.
Hoe werkt het?
Analyze Direct Webserver slaat de geschiedenis over het gebruik van uw voertuigen op, zodat u de status kan zien en de Real Time positie van elk voertuig (ook in het verleden tot minimaal een jaar terug )
U kunt de routes zien, die de voertuigen hebben gevolgd en ook hoe snel ze hebben gereden.
U kunt rapporten genereren over het gebruik van de voertuigen op regelmatige basis en ook op details voor een specifiek voertuig. Het systeem registreert ook hoeveel tijd elk voertuig verbleef op elk adres dat werd bezocht